(Android/iOS) DuoCards - Language Flashcards apgaudinėja generatoriaus pinigus
Mar 12, 2022 16:50:36 GMT -5
Post by cumibdiaficor on Mar 12, 2022 16:50:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DuoCards - Language Flashcards ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DuoCards - Language Flashcards IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja generatoriaus pinigus ▞▞▞
▞▞▞ DuoCards - Language Flashcards 2022 version ▞▞▞
Tai gana gera mokytis dalykų, kurių nesuprantate. Iš tikrųjų tai tik įsiminimo programėlė. Jei jums patinka tokie dalykai, tai yra geras pasirinkimas.
Man patinka ši programa, išskyrus tai, kad mano mikrofonas neveikia. Sudaviau programai leidimą, bet ji negirdi, kai su ja kalbu. Prašau padėti.
Kodėl programoje yra „Ku Klux Klan“ nario vaizdas...?
Labai gera programėlė lengvoms kalbų studijoms. Ypač jei esate svečioje šalyje.
Puiki programa, skirta lengvai išmokti žodžius
Kietas ir geriau nei kitas aap
Padeda mokytis
visiškai neįtikėtina. Tai programa, skirta išmokti kalbą. Man tai patinka, ką tik įdiegiau. Tikėkite tuo, jei galite tai tinkamai panaudoti. Jūs tikrai galite išmokti kalbą. Išnaudokite visas galimybes. Ačiū už jūsų sunkų darbą
Tai puiki programėlė. Bet aš negaliu suskirstyti savo žodžių į kategorijas. Pavyzdžiui, pirmas skyrius, antras skyrius... ir tt Viskas priklauso vienai kategorijai
듀오카드 - 언어 플래시 카드 교육 jmx
Tai gana buggy. Net kai aš taisyklingai parašau žodį, dažnai sakoma, kad ne. Maniau, kad jame skiriamos didžiosios ir mažosios raidės (o tai savaime yra kvaila), bet vis tiek sakoma, kad parašiau neteisingai, net jei tai atsižvelgiu. Be to, jis gana vėluoja, tik kelias milisekundes, tačiau bendras jausmas yra gana varginantis.
Programėlė nuostabi, nes padeda lengvai išmokti žodžius. Tačiau noriu paklausti, ar kūrėjai nepridėtų ką nors panašaus į sakinių kūrimo ar vertimo iš vienos kalbos į kitą, kad žodžiai išmoktų dar greičiau.
Somewhere - The Vault Papers સાહસિક xtxn
Puikus paprastas naudoti formatas! Patinka, kad galima rinktis iš daugybės kortelių ir jos suskirstytos į kategorijas, kurias lengva pasirinkti.
lengva naudoti ir tikrai padeda man įsiminti žodyną
Atrodo gerai, bet per pirmąsias 5 minutes išverčiau neteisingai
DuoCards - Language Flashcards શિક્ષણ kph
Varginantis ir sunkiai naudojamas. Pašalinta po 2 minučių
Nemokama versija iki 20 žodžių. Negalite net paruošti denio, jei kas 10 sekundžių nesustabdote pridėjimo arba „jums užtenka“, kuris grąžina jus į pagrindinį ekraną. Nematau prasmės, jei negaliu to padaryti savo būdu
Šįryt netikėtai bugiškas – perbraukus kairėn perkeliamas visas ekranas.
Turėjau keletą problemų su programa. Bandžiau jį atidaryti ir buvo rodomas toks pranešimas: "Programos klaida, nepavyko prisijungti prie serverio"...
Puiki programėlė. Labai rekomenduojama, kad turinys būtų patogus.
Tai puiki programa. Tikrai vienas geriausių, kokį tik radau. Tiesiog superlatyvas. man tai patinka
tai puiki programa
Tai labai gera programa mokytis italų kalbos
DuoCards - Language Flashcards শিক্ষা vdxc
Flashcards Deluxe yra Švietimas Android App, su daugiau nei 50 000+ įdiegia ir vidutinis ... parsisiųsti DuoCards "Android".
Šios programos GUI yra taip prastai sukurta, viskas atrodo lėta, aš maniau, kad tai bus labiau kaip duolingo, susijęs su tuo aspektu, ir kodėl kas nors manė, kad naktinio režimo priemoka būtų gera idėja? Tai taip erzina, aš ištrinu šią programėlę tik dėl to, kad trūksta nemokamo tamsaus režimo.
Būtų sumokėjęs už šią programą, bet neužsiprenumeravęs. Vietoj to naudos kitą
Tai tikrai gerai
Paprasta praktiška išmanioji programėlė, metų metus ieškojusi kažko panašaus. Ačiū.1
Štai ko aš ieškau!!! Puiku, kai norite išmokti žodyną su savo mėgstamais vaizdo įrašais!!! Negaišysiu laiko naudodamas šią programą. Ačiū
Labai padeda peržiūrint ir mokantis naujų žodžių
Nemokama versija leidžia tik 20 kortelių. Tikiuosi 100 ar 200.
Tai tikrai gera programa!!
Labai naudinga turėti vertimo „flash“ korteles savo telefone, nes jas atsiminus gimtąja kalba, žodžiai gali išlikti labai ilgai.
Android App DuoCards - Language Flashcards galima rasti APK4K Application Store ❤️. DuoCards - Language Flashcards - tai programa, kuri turi 100 000+
Puiki programa pradedantiesiems
듀오카드 - 언어 플래시 카드 교육 ucgf
Tai geriausia kortelių programa, kurią iki šiol naudojau. Lengvas žodžių įtraukimas į programą naršant internete yra tai, kas daro šią programą ypatinga. Tačiau pavadinčiau tai tobula, jei kūrėjai iš jo sukurtų valdiklį mano pagrindiniam ekranui. Jie gali turėti šią funkciją, kas žino?
labai gerai
Puiki programa mokytis žodyno
DuoCards
Nuostabu, kaip įprasta. Pagerins kalbos mokėjimą.
Gerai
Neturiu mikrofono garsui įrašyti, kodėl?